Véres kezek kép Hozzávalók : - festékek piros , fehér és fekete színben -fehér műszaki rajzlap -ecset Elkészítés : 1 : Befestjük a pirosra a kezünket majd fehérrel és feketével maszatokat készítünk rá . 2 : A befestett kezünket egy vastag vizes ecsettel összemossuk hogy minnél élethűbb legyen . 3 : Ha ez meg van , akkor a befestett kezünkel lenyomatot készítünk a papírra , majd ezt előröl megismételjük mégegyszer . 4 : Miután a lenyomatokkal elkészültünk azután egy vizes , festékes ecsettel ráspriccelünk a lapra , hogy "vérfoltok" jelenjenek meg .
Sziasztok! Nemrég készítettünk kókuszból tálkát és megmutatjuk nektek, hogy hogyan tudtok ti is ilyet készíteni. A kókuszdiót, ami a tál alapja, azt a tescoban szereztük be, kicsit drágább a többi kókuszhoz képest, mivel nagyobb, meg van gyengítve az oldala, le van szőrözve és elvileg Thaiföldről érkezik. Most pont szerencsénk volt és akciós áron szereztük be. Az elkészítés egyszerű, viszont a csiszolás igencsak időigényes. YouTube csatornánkon egy tutorial videót is találtok, ide be is szúrtuk. Szükséged lesz: kókuszdió (olyat válassz lehetőleg, amiről leszedték a szőröket, de ha nincsenek leszedve, akkor maximum több ideig kell csiszolni) csiszolópapír napraforgó olaj kéztörlőpapír kés fűrész (elektromos a legpraktikusabb) Elkészítés: A kókuszdióhoz járt egy kis fapálcika, de sima hurkapálca is jó, szóval az egyik oldalán lévő három pötty közül csak az egyiket szúrtuk ki és egy tálra tettük, hogy kifolyjon a kókuszvíz. Ezután ha nincs meggyengítve a kókuszod középen, ak
Sziasztok! Már sokszor próbáltunk macaront sütni, de eddig nem sikerült. Volt, hogy nem sült meg,vagy, hogy nagyon csúnya volt. Ezért elhoztuk nektek a tuti receptet ami eddig nekünk mindig sikerült. Nem hiszed? Akkor nézd meg ezt a videót. Mi most mascarpones málnásat és csokis málnásat csináltunk, de ez rajtatok múlik. Akkor nem húzzuk tovább a szót jöjjön is a recept. Hozzávalók: 26 macaronhoz -100g mandulaliszt -280g porcukor -50g kristálycukor -3db pihentetett tojás fehérje (válaszd szét a tojásokat, majd tedd hűtőbe 1 éjszakára) -színezék vagy kakaópor (opcionális) krémekhez: (mi minden krém mellé tettünk egy kis málna lekvárt) mascarpones krém: -fél doboz mascarpone -1 csomag vaníliáscukor -1/4 citrom héja ganache krém: -120 ml tejszín (de ha túl sűrű akkor még nyugodtan tegyél hozzá) - 1 tábla csokoládé 1. A pihentetett tojásokat kezd el habbá verni, majd ha elkezdett habosodni add hozzá a kristálycukrot. 2. Szitáld a habhoz a porcukrot és a mandula liszte
Megjegyzések
Megjegyzés küldése