Bon Bon recept

Bon Bon recept!

  Sziasztok!

  Az előbbi évekhez hasonlóan idén is készítettünk bon bonokat. Ha valakinek aprósággal szertetnél kedveskedni vagy különleges vendégváró finomságot szeretnél készíteni akkor mindenképp próbáldd ki! Most 7 féle ízesítés készült, de határ a csillagos ég! Itt és itt találsz még két receptet.








Alap~15 darabhoz:
•200g csoki (én 100g ét és 100g fehér-tej csokit használtam)

  A csoki 3/4 részét olvasztd meg, majd miután megolvadt keverd hozzá a maradék 1/4 részt. Erre azért van szükség, hogy ne fehéredjen ki a csoki, szép és roppanós legyen. A forma aljára (lehet szilikonos, de én most minimuffinformát használtam) tegyél az olvasztott csokiból és kenegesdd  az oldalára! Hűtsd 30-40 percig, majd töltsd meg a töltelékkel és így is hűtsd 30-40 percig. A tetejét is vond be csokival és dekoráldd picit. Így is hűtsd 1 óráig. Ha letelt, akkor szedd ki a formából és készen is vagy!





1.sütitésztás:
•2ek olvasztott vaj
•1ek cukor
•2ek liszt
•kicsi vanília kivonat
•csokidarabkák

2.kókuszos:
•3ek kókuszreszelék
•1ek porcukor
•1ek tejszín

3.karamellás:
•karamellszósz
•sütidíszítő

4.málnás mandulás
•málnalekvár
•mandula
•manduladarabkák

5.spekulatiusos
•spekulatius krém (lidleben szezonálisan kapható fűszeres isteni kekszkrém)
•sütidíszítő

6.mogyoróvajas
•mogyoróvaj
•mogyoró

7.kekszes
•kekszdarabkák


 Boldog karácsonyt!
~P&P♥️

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

HALLOWEENI "véres" kéz

Diy kókusztál

macaron, a tökéletes recept